Zlatan Ibrahimovic (41) opgeroepen voor start EK-kwalificaties tegen België

  Bij Zweden heeft bondscoach Janne Andersson woensdag een 26-koppige selectie bekendgemaakt voor de start van de EK-kwalificaties van eind deze maand tegen België (24 maart) en Azerbeidzjan (26 maart). Daarin heeft Andersson ook plaats voor Zlatan Ibrahimovic.

  Zlatan Ibrahimovic is bij Milan nog maar net weer fit na een zware knieblessure. Hij kwam sindsdien nog maar 3 keer in actie bij de Rossoneri.

   

  De intussen 41-jarige Ibrahimovic kondigde na het EK van 2016 zijn afscheid aan, maar keerde nadien terug op zijn beslissing.

   

  In 121 wedstrijden trof hij 62 keer raak voor de Zweedse nationale elf. Zijn laatste cap dateert intussen van net iets minder dan een jaar geleden. In de play-offs voor de WK-kwalificaties tegen Polen mocht hij toen elf minuten invallen