Ga naar de inhoud

Wie laatst lacht, best lacht: Pogacar vs. Vingegaard (part II)

 do 9 maart 2023 12:52
Maar een gewaarschuwd man.... Gisteren bleef hij in Parijs-Nice ook lachen, maar het liep goed af.
Tadej Pogacar wist vorig jaar in de 13e rit van de Tour nog niet wat hem te wachten stond.

De ene dag in Frankrijk is de andere niet. Dat weet ook Tadej Pogacar maar al te goed. Vorig jaar kreeg hij totaal onverwacht een draai om de oren in de Tour, net nadat hij lachend in de camera had gekeken. Gisteren deed hij dat weer.

Jonas Vingegaard smeerde de Sloveense gele trui vorig jaar in de 11e Tour-rit bijna 3 minuten aan op de Col du Granon en legde de basis voor zijn Tour-winst.

Gisteren op de slotklim naar La Loge des Gardes in Parijs-Nice lachte Pogacar opnieuw, maar nu deed hij dat ook als laatste. Vingegaard kraakte en verloor 43 seconden. Pogacar pakte het geel. Bekijk nog eens de beelden van de dollende Pogacar.