Premier League klassement

Chelsea-coach Potter kreeg doodsbedreigingen: "Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet"

 za 25 februari 2023 10:44
Graham Potter kreeg de motor nog niet aan de praat bij Chelsea.

Chelsea-coach Graham Potter heeft de afgelopen periode verschillende doodsbedreigingen aan zijn adres ontvangen."Ondanks de vele steun kreeg ik de laatste tijd ook al een aantal onprettige mails waarin mijn familie en mezelf de dood werd toegewenst", maakte de Engelse trainer vrijdag bekend.

Graham Potter had zich zijn start bij Chelsea ongetwijfeld anders voorgesteld. Sinds de 47-jarige trainer Brighton inruilde voor Londen wisten de Blues nog maar negen keer te winnen in 25 duels.

Ook de indrukwekkende reeks winteraankopen brengt voorlopig geen soelaas, waardoor Chelsea momenteel op een magere 10e plek kampeert in de Premier League. Reden voor enkele supporters om zich tot de privésfeer van hun hoofdcoach te richten.

"Als je naar je werk gaat en iemand scheldt je uit, dan is dat niet prettig. Ik kan wel doen alsof het me niet raakt, maar dan weet iedereen toch dat ik lieg", ging Potter dieper in op de bedreigingen.

"Vraag mijn familie maar hoe het leven is geweest voor mij en voor hen. Zo leuk is het helemaal niet geweest", voegde de trainer eraan toe.

"Ik begrijp dat supporters naar huis gaan en geïrriteerd zijn omdat het team niet wint, maar ik verzeker je dat mijn leven de laatste drie, vier maanden ook niet zo perfect was. Afgezien van het feit dat ik heel dankbaar ben voor deze uitdaging."

Zondag krijgt Potter alvast een nieuwe kans om de criticasters de mond te snoeren. Al belooft een trip naar Tottenham geen makkelijke klus te worden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.