Ga naar de inhoud

De ene dag is de andere niet voor Kim Huybrechts, Van den Bergh strandt in 1/8e finales

 zo 19 februari 2023 18:25
Kim Huybrechts
Kim Huybrechts (archieffoto)

Een dag na zijn geweldige overwinning op Players Championship 3 staat Kim Huybrechts weer met de voetjes op de grond. De Belg verloor zondag in de 2e ronde van Players Championship 4. Dimitri Van den Bergh was de beste Belg: hij ging eruit in de 1/8e finales.

Na zijn knappe zege van gisteren ging Kim Huybrechts zondag nog even op zijn elan door. In de 1e ronde telde hij de Nederlander Luc Peters met 6-1 uit, maar daarna was het over voor onze landgenoot. In de 2e ronde was de Engelsman Ian White met 6-5 te sterk.

 

Dimitri Van den Bergh nam daarna wraak op White door de killer van Huybrechts eruit te gooien in de 3e ronde (6-2), maar in de 1/8e finales ging Van den Bergh er zelf ook uit. De Welshman Jim Williams was met 6-3 te sterk voor de Belg.

 

Ronny Huybrechts, de broer van Kim, en Robbie Knops haalden ook de laatste 32. Huybrechts verloor daarin van de Ier Barry Keane (6-5), Knops beet in het zand tegen de Noord-Ier Josh Rock (6-3).

 

Mario Vandenbogaerde, Brian Raman en Mike De Decker sneuvelden alle drie in de 2e ronde. Raman werd genekt door Dimitri Van den Bergh (6-3).

Gerelateerd: