Ga naar de inhoud

Ruud Vormer stelt fans van Zulte Waregem gerust na operatie: "Alles is goed verlopen"

 do 16 februari 2023 11:40

De comeback kan beginnen voor Ruud Vormer. De middenvelder van Zulte Waregem liep in het weekend een sleutelbeenbreuk op in de wedstrijd tegen Oostende. De Nederlander bleef niet bij de pakken zitten en liet zich woensdag meteen opereren. Met succes. "Alles is goed verlopen", klinkt het bij Vormer.

Zulte Waregem haalde Ruud Vormer in de winterstop naar de Gaverbeek. De middenvelder moest de club helpen om uit de degradatiezone te klauteren. 

 

Een geslaagde transfer. Vormer had meteen een grote impact op en naast het veld, maar zijn opmars werd vorige wedstrijd bruusk een halt toegeroepen. 

 

Hij had nog geen minuut gespeeld of de wedstrijd tegen rechtstreekse concurrent KV Oostende zat er eigenlijk al op. De Nederlander smakte tegen de grasmat na een duel, speelde nog even verder, maar moest op het kwartier toch de strijd staken. 

 

De middenvelder van Essevee trok meteen naar het ziekenhuis en kreeg er een hard verdict te horen: een sleutelbeenbreuk. "Hij zal ons lang niet kunnen helpen in de strijd tegen degradatie", klonk het bij zijn trainer Mbaye Leye.

 

Toch kon de voormalige middenvelder van Club Brugge gisteren nog eens goed nieuws brengen. "Alles is goed verlopen", vertelde hij over de operatie van zijn sleutelbeen.

Gerelateerd: