Ga naar de inhoud

Luca Brecel kan comeback niet herhalen en strandt in de 1/8e finales op de German Masters

 vr 3 februari 2023 18:23

Luca Brecel heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales op de German Masters. De Belg kwam 4-1 achter tegen de Engelsman Robert Milkins, zette opnieuw een comeback in, maar verloor uiteindelijk met 5-3.

Tegen de nummer 31 van de wereld zag Luca Brecel zijn kans om door te stoten naar de kwartfinales in Duitsland. Na een ommekeer tegen Matthew Stevens zat het ook goed met het vertrouwen.

 

Maar ook zijn Engelse tegenstander snookerde niet angstig. Met een break van 61 was de toon gezet. Het eerste frame ging meteen naar Milkins.

 

Brecel maakte gelijk, maar incasseerde vervolgens drie opeenvolgende frames. Bij een 4-1-stand leek de situatie vrij uitzichtloos voor de Belg.

 

Toch raapte hij de moed bijeen. De 4-2 kwam er vlot, en ook met een break van 68 won Brecel het zevende frame. Even leek een comeback weer op de agenda te staan, maar dan maakte Milkins een abrupt einde aan de partij.

 

De 1/8e finales zijn het eindstation voor Brecel in Duitsland.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.