Ga naar de inhoud

Genk-fan krijgt hartaanval na Genk-Club en wordt gereanimeerd in stadion

Bryan Heynen legt aan zijn ploegmaats uit wat er aan de hand is.

De spelers van Genk hebben niet voluit kunnen genieten van hun overwinning tegen Club Brugge. Net na de wedstrijd moest een fan van Genk gereanimeerd worden in de tribune.

Het was een opvallend beeld na de match van Genk tegen Club Brugge. De spelers op het veld onderbraken hun viering, omdat aanvoerder Bryan Heynen hen iets moest vertellen.

 

Heynen had net te horen gekregen dat er een fan van Genk onwel was geworden in de tribune. De euforie maakte meteen plaats voor bezorgdheid en de Genk-spelers gingen niet meer vieren aan Tribune Zuid.

 

Dat nieuws werd door de woordvoerder van Genk ook bevestigd. "Op het einde van de wedstrijd heeft iemand een hartaanval gekregen en uit respect voor die situatie hebben de spelers niet gevierd in die hoek van het stadion."

 

"Dankzij de snelle tussenkomst van omstaanders, de stewards, het team van het Rode Kruis én de toegesnelde hulpdiensten werd de situatie meteen aangepakt. Die persoon is in kritieke, maar stabiele toestand afgevoerd naar het ziekenhuis."