Ga naar de inhoud

Antwerp-directeur Marc Overmars opgenomen na licht hartinfarct: "Tijdje rustiger aan doen"

 vr 30 december 2022 16:47

Slecht nieuws uit Antwerp. Directeur voetbalzaken Marc Overmars is gisteren onwel geworden en opgenomen in het ziekenhuis met een licht hartinfarct. "Hij stelt het intussen goed, maar zal het nog een tijdje rustiger aan moeten doen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De vaste nieuwjaarswens van "een goede gezondheid" geldt zeker voor Marc Overmars. Antwerp maakt vandaag bekend dat de Nederlander gisteren onwel werd en opgenomen moest worden in het ziekenhuis na een licht infarct.

 

Volgens de Great Old "stelt Marc het intussen goed, maar zal hij het nog een tijdje rustiger aan moeten doen". "Marc en zijn familie focussen op zijn herstel en wensen verder geen commentaar te geven", klinkt het nog.

 

Het is afwachten wie nu de transferperiode bij Antwerp in goeie banen zal leiden.