Ga naar de inhoud

Ex-ploegmaat Mathieu van der Poel en co wuiven Tom "Topper" Meeusen uit: "Succes in toekomst"

 ma 12 december 2022 20:02
Bij Corendon-Circus.
Tom Meeusen reed een paar jaar samen met Mathieu van der Poel.

Het afscheid van de sympathieke Tom Meeusen laat zijn collega's niet onbetuigd. Ze zullen hem missen, regent het reacties op Meeusens afscheidspost op Instagram. En ze wensen hem het beste voor de toekomst. Bekijk hieronder ook een pak hoogtepunten uit Meeusens carrière.

Mathieu van der Poel, met wie Meeusen van 2017 tot 2019 samenreed bij Corendon-Circus, noemt Meeusen een "Topper" en gaf hem een vuistje: "Succes in de toekomst!"

"De cross gaat je missen, bedankt man!", schrijft Thibau Nys. "Succes in de toekomst, makker!", wenst Tim Merlier.

"Een topper op alle vlakken! We gaan u missen, makker", klinkt het bij Lander Loockx. Erwin Vervecken wenst hem: "Dikke proficiat voor je carrière, man."

Ook buiten de lage landen maakte Meeusen indruk. "Bonne continuation stop!!", zegt zijn Franse ex-collega Steve Chainel met 3 spierballen erbij.

"Great racing with you, Tom!", klonk het van over de oceaan bij monde van de Amerikaan Tim Johnson. "Geniet van wat komt en van geen zand uit je ogen te krabben de hele nacht na elke race!"

Lees alle reacties onder opmerkingen bij de Instagrampost van Meeusen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk hieronder een pak hoogtepunten van Meeusen:

Gerelateerd: