Ga naar de inhoud

Pelé stelt iedereen gerust en bedankt voor steun: "Maandelijks bezoek aan ziekenhuis"

 vr 2 december 2022 08:54
" "
De Braziliaanse voetballegende krijgt op alle mogelijke manieren beterschapsberichten. Ook vanuit Qatar.

De Braziliaanse voetballegende Pelé heeft een hoopgevende boodschap de wereld ingestuurd. De 82-jarige, die vorig jaar geopereerd werd vanwege darmkanker, werd dinsdag weer opgenomen in een ziekenhuis in Sao Paulo. Er waren grote zorgen om zijn gezondheid, maar de ex-aanvaller stelt iedereen gerust in een post op Instagram. Het gaat over een maandelijkse controle.

De gezondheid van Pelé beroert de wereld. De Braziliaan zette bij zijn post een foto van een lichtboodschap op een gebouw in Qatar: zijn gezicht en de woorden "Get well soon" werden geprojecteerd.

"Vrienden, ik ben voor mijn maandelijks bezoek in het ziekenhuis", schreef Pelé. "Het is altijd leuk om positieve berichten zoals deze te ontvangen. Bedankt Qatar, voor deze steunbetuiging, en bedankt aan iedereen die me goede vibes stuurt!"

Pelé sukkelt al jaren met zijn gezondheid, maar hij blijft actief op sociale media. De man die Brazilië naar 3 wereldtitels heeft geleid (in 1958, 1962 en 1970) hoopt dat zijn land in Qatar zijn recordaantal wereldtitels op 6 zal brengen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: