Ga naar de inhoud

Undercover-acteur Frank Lammers is bang dat Nederland WK wint: "Dan blijft Louis van Gaal"

 wo 30 november 2022 08:35

Groepswinnaar en gekwalificeerd voor de volgende ronde. Nederland doet het op papier voorlopig prima op dit WK, al komt er stilaan steeds meer commentaar op het spelniveau dat de troepen van Louis van Gaal maar halen. Ook acteur Frank Lammers is duidelijk geen fan van de Nederlandse bondscoach.

Spelsysteem, verkeerde wissels,... in Villa Sporza liet Frank Lammers er maar weinig twijfel over bestaan: de acteur is niet de grootste fan van Louis van Gaal als bondscoach bij Oranje.

 

"Het gaat altijd over Van Gaal zelf", vindt Lammers. "Hij denkt dat hij een alleswetend genie is, maar dat is hij niet hoor."

 

"Eén van mijn lievelingsverhalen over hem was toen hij op een reünie van zijn school ging polsstokspringen zonder het ooit gedaan te hebben. Hij sprong naast de mat en brak zijn been."

 

"Ook op de persconferenties wil hij altijd gelijk hebben, daarom loopt het ook niet helemaal in dit team. Hij zal nooit toegeven dat hij ergens fout zit en wil nu alle credits voor het feit dat hij Gakpo in de spits heeft gezet."

"Trainers die het zelf opeisen als het goed gaat, maar het bij de spelers leggen als het niet loopt, daar heb ik een hekel aan. Daarom ben ik ook heel bang dat we wereldkampioen worden, want dan blijft hij aan als bondscoach (lacht)."

Gerelateerd: