Ga naar de inhoud

Zet de kalender van het WK in je agenda!

Wil je geen enkele wedstrijd van het WK missen? En wil je altijd snel kunnen raadplegen wie nu weer tegen wie speelt? Zet dan nu de kalender van het WK snel in je agenda!

Pro tip: als je de WK manager of WK-pronostiek van Sporza speelt, kan je meldingen aanzetten in je agenda voor de wedstrijden. Zo vergeet je nooit je pronostiek in te vullen of je team juist te zetten!

Android

Als je graag alle wedstrijden van het WK in je agenda zet en je hebt een apparaat dat op Android draait, kan je op onderstaande link klikken of duwen:

 

Klik hier voor de volledige WK-kalender in Android

 

Als je liever enkel de afspraken van de Rode Duivels noteert en je hebt een apparaat dat op Android draait, dan kan je op deze link klikken of duwen:

 

Klik hier voor de WK-kalender van de Rode Duivels in Android

Apple

Als je graag alle wedstrijden van het WK in je agenda zet en je hebt een apparaat dat op iOS draait, kan je op onderstaande link klikken of duwen:

 

Klik hier voor de volledige WK-kalender in iOS

 

Als je liever enkel de afspraken van de Rode Duivels noteert en je hebt een apparaat dat op iOS draait, dan kan je op deze link klikken of duwen:


Klik hier voor de WK-kalender van de Rode Duivels in iOS

Outlook

 

Je kan de kalenders ook importeren in je Outlook agenda. Daarvoor moet je je kalender in Outlook openen en op 'agenda toevoegen' klikken of duwen. Daarna kan je kiezen voor 'abonneren via internet' en dan kan je bovenstaande links gebruiken om erin te plakken.