Ga naar de inhoud

Eli Iserbyt begint met contractverlenging aan veldritseizoen: "Hij verdient dit"

 do 15 september 2022 17:40

Eli Iserbyt (24) en Pauwels Sauzen-Bingoal hebben geen klachten over hun samenwerking. Integendeel: aan de vooravond van het crossseizoen heeft de West-Vlaming zijn lopende overeenkomst bij de ploeg van Jurgen Mettepenningen opengebroken tot en met eind 2026.

6 jaar geleden tekenden Eli Iserbyt en Pauwels Sauzen-Bingoal hun huwelijkscontract en beide partijen hebben het naar hun zin.

 

"Samen hebben we mooie stappen voorwaarts gezet", legt het team uit. Zo won Iserbyt onder meer een Europese titel en alle regelmatigheidsklassementen. 

 

Renner en team slaan de handen in elkaar tot eind 2026. "Ik ben iemand die zoekt naar continuïteit. Binnen Pauwels Sauzen-Bingoal voel ik me prima", vult Iserbyt aan.

 

"Dit is een hele goede omgeving, waarin ik uitstekend word ondersteund. Ik voel me hier ook helemaal op mijn plek: net als de ploeg leg ik me hoofdzakelijk toe op het veldrijden en ambieer ik geen carrière op de weg."

 

"Ik vergeet ook niet hoe ik in deze ploeg ben gekomen: Jurgen heeft me als jong talent kansen gegeven. Hij heeft geïnvesteerd in mij. Op dat moment was hij één van de enige managers die echt in mij geloofde."

 

"Ik ben blij dat ik hem de voorbije seizoenen veel heb kunnen teruggeven. Samen hebben we elkaar naar een hoger niveau gebracht. Deze contractverlenging is een mooie beloning voor het werk van de voorbije jaren.”

Ik vergeet ook niet hoe ik in deze ploeg ben gekomen: Jurgen heeft me als jong talent kansen gegeven. Hij heeft geïnvesteerd in mij. Op dat moment was hij één van de enige managers die echt in mij geloofde.

Eli Iserbyt

"Zekerheid voor Eli, ploeg en sponsors"

"Eli verdient zo’n overeenkomst op lange termijn”, pronkt teammanager Jurgen Mettepenningen. 

 

“Deze contractverlenging geeft veel zekerheid aan hem, maar ook aan onze ploeg en onze sponsors."

 

"Eli is een renner die mee het seizoen kleurt en zeker in de periode dat Van Aert en Van der Poel er niet bij zijn. Je weet dat je overwinningen behaalt met een renner zoals hij en dat je als ploeg veel in beeld zal blijven rijden."

 

"Eli is een winnaar en wij als ploeg zijn daarin mee gegroeid. Het is leuk samenwerken met Eli en zijn entourage. ”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.