Ga naar de inhoud

Wegen van Laurens Sweeck en Pauwels Sauzen-Bingoal scheiden al op 1 september

 di 30 augustus 2022 14:58
Wegen van Laurens Sweeck en Pauwels Sauzen-Bingoal scheiden al op 1 september.
Laurens Sweeck in actie.

De wegen van Pauwels Sauzen-Bingoal en Laurens Sweeck scheiden niet eind dit jaar, maar al op 1 september. Dat kwamen beide partijen overeen, zo meldt het veldritteam.

Het was al langer beslist dat er geen vervolg zou komen aan de samenwerking tussen Pauwels Sauzen-Bingoal en de 28-jarige Laurens Sweeck. Hun overeenkomst liep normaal gezien eind 2022 af. 

 

In onderling overleg werd nu overeengekomen dat het vertrek dus nog iets vroeger zal plaatsvinden: op 1 september, voor de start van het komende veldritseizoen.   

 

"We zijn ervan overtuigd dat op 1 september al uit elkaar gaan het beste is voor beide partijen", reageert Jurgen Mettepenningen, teammanager Pauwels Sauzen-Bingoal. 

 

"Ik heb heel veel vertrouwen in de kwaliteiten van Eli Iserbyt, Michael Vanthourenhout en Ryan Kamp, de profs waarmee we het nieuwe cross-seizoen gaan aanvatten." 

 

"Laurens Sweeck kan van bij de seizoensstart meteen bij zijn nieuwe ploeg integreren en hoeft zo niet op 1 januari de logistiek moeilijke overstap te maken."  

 

Volgens verschillende bronnen gaat Laurens Sweeck straks in zee met Crelan.

 

Het komende veldritseizoen start op 18 september in Kruibeke. In de aanloop daarnaartoe werken de renners van Pauwels Sauzen-Bingoal momenteel een specifieke cross-stage af in de Ardennen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: