Ga naar de inhoud

Is dit het einde van Dries Mertens bij Napoli? "Grazie"

Dries Mertens was sinds juni einde contract bij Napoli.

Het contract van Dries Mertens bij Napoli was al sinds 30 juni afgelopen, na 9 jaar huwelijk, maar er werd nog gepraat over een contractverlenging. De Rode Duivel wilde wel blijven, maar niet aan het lagere loon dat de club voorstelde. Een korte "Grazie"-tweet met enkele mooie goals voor Napoli lijkt een verdere samenwerking definitief uit te sluiten. 

Al maanden wordt de bal heen en weer gespeeld tussen onze 35-jarige landgenoot en het Napoli-bestuur, dat de tering naar de nering wil en moet zetten. Mertens onderhoudt zijn conditie in Leuven.

Voorzitter Aurelio De Laurentiis leek gisteren definitief de deur dicht te doen op de Napolitaanse radio, vandaag volgde een kort afscheidsfilmpje van 1 minuutje met enkele fraaie goals van Mertens met één woordje: "Grazie". Meer woorden maakte de Italiaanse club niet vuil aan een speler die jarenlang het mooie weer maakte.

Dries Mertens reageerde voorlopig nog niet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.