Ga naar de inhoud

Gehoord in 90 Minutes: "Wat Pep met Sterling heeft gedaan, kan Kompany ook met Amuzu"

 di 10 mei 2022 16:24

Wat ruist daar door het luchtgewas? Vapeurs! - niet alleen door de spannende titelstrijd. Sam en Steven waren op de Bosuil, Aster in het Dudenpark, Filip op de Eurostar - ja, 90 Minutes doet schaamteloos aan verdeel en heers. Antwerp wordt uit- en weer aangekleed. De held van de week-plus-een-dag is Domenico Criscito. En o ja, niet alleen vliegtuigen (zelfs spitfires!) zoeven voorbij, maar ook Ayrton Senna - dankzij hem nemen we een duik in de woordspelingen uit de tijd van de gele briefkaart (een pijnlijke episode in het leven van de familie Joos).

In deze aflevering van 90 Minutes gaat het onder meer over

De koplopers worden na bijna 155 kilometer aanvallen gegrepen, net voor de tussensprint voor de klassementsmannen. Wie mengt zich in die debatten? Remco Evenepoel! Zijn team Deceuninck-Quick Step loodst hem naar voor. Evenepoel  wordt tweede na Filippo Ganna, die z'n roze trui nog niet wil kwijtspelen.

  • Antwerp dat nog altijd naar boven aan het werken is
  • De Premier League en zijn Belgen
  • Aster en Steven die samen naar een trouw gingen
  • Een quizvraag van Steven over Chelsea
  • De kroonjuwelen van de Formule 1
  • ...

Beluister 90 Minutes ook op

Ook in de Sporza App kunt u de podcast beluisteren, klik daarvoor bovenaan op de tab "podcasts".

90 minutes is een coproductie tussen Sporza en Friends of Sports. Je kunt de video ook bekijken op het YouTube-kanaal van Friends of Sports of op VRT Nu.

Gerelateerd: