Ga naar de inhoud

EF doet het weer: aanschouw hun prachtige nieuwe outfit op het Giro-podium

 wo 4 mei 2022 16:33

Elk jaar past EF Education-EasyPost zijn outfit noodgedwongen aan voor de Giro. Hun normale roze truitjes zouden te veel verwarring zaaien met de roze leiderstrui. Ook dit jaar hebben ze een nieuwe tijdelijke tenue voorgesteld. 

Zoals gewoonlijk zal je tijdens de Giro niet lang moeten zoeken om een renner van EF Education-EasyPost te herkennen. In de nieuwe tijdelijke truitjes is de traditionele roze kleur wat naar de achtergrond verdwenen. In de plaats is er een donkere basiskleur waar roze en lichtblauwe accenten aan zijn toegevoegd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

EF Education-EasyPost hoopt niet enkel met hun outfits op te vallen in de komende Ronde van Italië. Ze hebben ook grote ambities met hun kopman Hugh Carthy die vorig jaar al 8e werd in het eindklassement. Hij krijgt onder andere Magnus Cort mee in steun.


Net als bij hun vorige Giro-truitjes - denk maar aan de "eendentrui" van twee jaar geleden en de "testbeeldtrui" van vorig jaar - zullen ook nu de meningen verdeeld zijn over de geslaagdheid van het ontwerp. 


Ze hoeven de truitjes na de Ronde van Italië alleszins niet meteen in de vuilnisbak te gooien. De organisatie van Kamping Kitsch heeft laten weten dat ze de outfit graag willen verkopen op hun festival.

De "eendentrui" van twee jaar geleden

De "eendentrui" van twee jaar geleden

De "testbeeldtrui" van vorig jaar

De "testbeeldtrui" van vorig jaar