Ga naar de inhoud

Bayern-coach Julian Nagelsmann krijgt doodsbedreigingen na CL-uitschakeling: "Een gebrek aan fatsoen"

 vr 15 april 2022 16:28
Het Bayern van Nagelsmann raakte in de Champions League niet voorbij Villarreal.

Na de verrassende uitschakeling van Bayern München in de Champions League tegen Villarreal heeft coach Julian Nagelsmann een reeks doodsbedreigingen ontvangen. Dat vertelde de Bayern-coach op de persconferentie voorafgaand aan de competitiematch tegen Arminia Bielefeld.

"Ik weet dat ik altijd veel kritiek zal krijgen. Dat is normaal en kan ik kan daar ook mee omgaan", opende Nagelsmann. "Maar met 450 doodsbedreigingen op Instagram is dat niet makkelijk."

 

"Dat mensen mij willen vermoorden dan is dat één ding, maar ze vallen ook mijn moeder aan die hier helemaal niets mee te maken heeft. Ze is niet eens in voetbal geïnteresseerd."

 

"Wanneer mensen voor tv zitten te kijken hebben ze blijkbaar geen enkel fatsoen meer en ze denken ook nog dat ze gelijk hebben. Dat is het ergste van allemaal."

 

Nagelsmann is momenteel niet van plan om klacht in te dienen: "Ik ontvang elke match doodsbedreigingen, wie de winnaar ook is. Nu zijn ze zo talrijk, het valt bijna niet te overzien."

 

De 34-jarige coach is niet de enige bij Bayern die doodsbedreigingen ontving. Ook sportief directeur Hasan Salihamidzic was al het doelwit van verschillende bedreigingen. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: