Ga naar de inhoud

Zidane ontkent dat hij zijn vertrek bij Real heeft aangekondigd

Zinédine Zidane tijdens de match in Bilbao.

Na de gewonnen wedstrijd in Bilbao (0-1) heeft Real Madrid-coach Zinédine Zidane duidelijk gemaakt dat hij zijn spelers helemaal niet heeft ingelicht over een vertrek. "Dat is een leugen", maakte de Fransman duidelijk.

Volgens de Spaanse pers is Zinédine Zidane op weg naar de uitgang. Dat zou hij zijn spelerskern ook gezegd hebben.

 

"Dat is een leugen", stelde Zidane vanavond duidelijk in Bilbao. "Waarom zou ik dat op dit moment ook zeggen? We zijn in volle strijd verwikkeld voor het kampioenschap. Dan ga ik toch niet vertellen dat ik vertrek?"

 

"Neen, dat klopt niet. Ik zou het mijn spelers ook nooit zeggen nu. Op het einde van het seizoen zien we wel wat er gebeurt, maar op dit moment concentreren we ons op het einde van het kampioenschap."

 

Real Madrid heeft zijn lot niet in eigen handen, maar als leider Atletico volgend weekend punten laat liggen, kan het team zijn seizoen nog opfleuren met de Spaanse landstitel.

Op het einde van het seizoen zien we wel wat er gebeurt, maar op dit moment concentreren we ons op het einde van het kampioenschap.

Zinédine Zidane

Volgt Raul Zidane op?

Een van de namen die genoemd wordt als opvolger van Zidane is die van Raul. De voormalige topspits en ploegmaat coacht op dit moment de B-ploeg van Real Madrid. Als hij een stap hogerop zet, begint hij aan een gelijkaardige carrière als Zidane. Ook hij begon bij Real-B.

 

"Ik ben een clubman, Real is mijn thuis", liet Raul zich al ontvallen. "Hopelijk blijft dat zo."