Tottenham tikt trio op de vingers na kerstfeestje in groep: "Er zijn geen uitzonderingen"

  De vier voetballers hielden zich duidelijk niet aan de coronaregels.

  Tottenham-spelers Erik Lamela, Sergio Reguilon en Giovani Lo Celso zijn door hun club op de vingers getikt nadat het trio samen kerst had gevierd met hun families. Ook West Ham-aanvaller Manuel Lanzini was erbij.

  Een foto van de grote groep mensen deed op sociale media de ronde. Ook in het Verenigd Koninkrijk zijn samenscholingen tussen verschillende gezinnen verboden en dus overtraden de vier voetballers duidelijk de coronaregels.

   

  Lo Celso en Lamela zouden ondertussen al een positieve coronatest hebben afgelegd. Tottenham veroordeelt de acties van zijn spelers. "We zijn heel erg ontgoocheld en veroordelen wat is gebeurd", laat de Londense club weten.

   

  "De regels zijn duidelijk en er zijn geen uitzonderingen. We helpen onze spelers vaak onthouden dat ze een voorbeeldfunctie hebben en dat dergelijk gedrag niet door de beugel kan. We zullen het intern verder afhandelen."

   

  Ook trainer José Mourinho kon niet lachen met het voorval. "Dit was een negatieve verrassing", zei hij na de 3-0-zege tegen Leeds.

  Dit was een negatieve verrassing.

  Tottenham-trainer José Mourinho

  Reguilon zat op de bank tegen Leeds, Lamela en Lo Celso niet