Kijk vanaf woensdag naar de Europa League bij Sporza, mét Anderlecht en Union als Belgische deelnemers

 di 24 september 2024 15:00

Ook dit seizoen kan je bij Sporza naar de Europa League en de Conference League kijken. VRT, Play Media en Telenet bundelen de krachten om maximaal Europees voetbal tot in de Vlaamse huiskamers te krijgen. Daardoor kan je elke speeldag naar een wedstrijd kijken bij Sporza en hoef je via onze website en app niets te missen van alle actie dankzij een uitgebreid aanbod aan video's.

Eind 2023 raakte bekend dat Play Media/Telenet de uitzendrechten verwierf voor de UEFA Europa League en Conference League. 

VRT, Play Media en Telenet willen als lokale partners dit Europees voetbal breed beschikbaar maken voor alle Vlamingen, zeker omdat de Belgen het de jongste jaren uitstekend deden in deze competities. Daarom neemt VRT een sublicentie voor het seizoen 2024-2025. 

Op die manier is er op donderdagavond op open net, naast de Europese wedstrijden bij Play Media, elke speeldag ook 1 wedstrijd te zien bij Sporza. Bovendien brengen we in de Sporza-website en -app, naast de voor- en nabeschouwingen, de belangrijkste beelden.

Sporza heeft de 3e keuze in het uitzenden van Europese wedstrijden van de Europa League en de Conference League, die volgende week van start gaat. Omdat er deze week maar twee Belgische clubs actief zijn, starten we deze week uitzonderlijk met een topper tussen buitenlandse clubs: AS Roma en Athletic Bilbao.

AS Roma
26/09 21:00
kijk live
Athletic Club
      UEFA Europa League - speeldag 1 - 26/09/24 - 21:00

      Vanaf volgende week kan je elke keer een Belgische club live aan het werk zien.

      De wedstrijden van Anderlecht en Union kan je deze speeldag op Play6 bekijken. Volgende week zenden we de wedstrijd van Union tegen Bodø/Glimt uit.

      Anderlecht
      25/09 21:00
      kijk live
      Ferencváros
          UEFA Europa League - speeldag 1 - 25/09/24 - 21:00
          Fenerbahçe
          26/09 18:45
          kijk live
          Union
              UEFA Europa League - speeldag 1 - 26/09/24 - 18:45
              Gerelateerd: