Team Riffa wint 3x3 Challenger in Pristina en kwalificeert zich voor World Tour in Wuxi

 zo 21 juli 2024 22:51
Vreugde bij Team Riffa.
Vreugde bij Team Riffa.

Bingo voor de mannen van Team Riffa. Op de 3x3 Challenger in Pristina (Kosovo) zijn onze landgenoten met de zege aan de haal gegaan. In de finale versloeg Riffa het Montenegrijnse Podgorica. Door hun winst zijn de Belgen ook gekwalificeerd voor de World Tour in Wuxi op 1 en 2 oktober.

Gisteren kwalificeerden Dennis Donkor, Jonas Foerts, Caspar Augustijnen en Vic Van Oosterwyck zich al voor de kwartfinales op de 3x3 Challenger in Kosovo.

 

Onze landgenoten verloren van Antananarivo uit Madagaskar, maar wonnen daarna wel tegen Kandava uit Letland.

 

Vandaag begon Team Riffa met een 21-14-zege tegen de Litouwers van Marijampole in de kwartfinale. Dennis Donkor tekende voor maar liefst 14 punten. Ook in de halve finale ging het daarna vlot. Wenen werd verslagen met 22-11.

 

In de finale wachtten de Montenegrijnen van Podgorica, maar ook die horde werd uiteindelijk vrij makkelijk genomen. Riffa won met 21-13 en kwalificeert zich dankzij de eindwinst - net als nummers 2 en 3 Podgorica en Wenen - voor de World Tour in Wuxi (China) op 1 en 2 oktober.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: