Ga naar de inhoud

Udinese zet trainer Fabio Cannavaro na amper twee maanden weer aan de deur

 za 8 juni 2024 20:51
Cannavaro stond 6 wedstrijden aan het roer bij Udinese.

Het avontuur van Fabio Cannavaro bij Udinese zit er al op. Eind april werd de voormalige Ballon d'Or-winnaar binnengehaald als nieuwe trainer, maar nu wordt zijn aflopende contract niet verlengd. Cannavaro had Udinese nochtans uit de degradatiezone geholpen.

Als speler had Fabio Cannavaro een geweldige carrière, als trainer loopt het voorlopig allemaal iets minder vlot.

 

Na amper 6 wedstrijden mag de Italiaan alweer vertrekken bij het Udinese van Christian Kabasele. Zijn aflopende contract wordt er niet verlengd.

 

Cannavaro arriveerde bij Udinese toen de club in groot degradatiegevaar verkeerde. Dat was zijn eerste job sinds zijn vertrek van vorig jaar bij tweedeklasser Benevento.

 

Onder zijn hoede werd maar één keer verloren en wist Udinese zich nog te redden. Toch wil het bestuur volgend seizoen met een nieuwe coach op zoek naar meer succes. De opvolger is nog niet bekend.

 

Cannavaro was eerder ook al bij Guangzhou Evergrande, Tianjin en de Chinese nationale ploeg aan de slag. Daartussen was er ook nog een avontuur bij Al-Nassr.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: