Ga naar de inhoud

Vincent Kompany neemt afscheid van Burnley in videoboodschap: "Club is belangrijk deel van mijn leven"

 di 4 juni 2024 21:19

Vincent Kompany heeft in een videobericht op zijn Instagram afscheid genomen van Burnley. Met de club kende de Belgische trainer hoogtes en laagtes. Kompany voelt zich naar eigen zeggen vereerd dat hij deel uitmaakte van de familie. "De club zit voor altijd in mijn hart", deelt hij.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Toen de Bayern-trein plots passeerde, moest Vincent Kompany zijn wagonnetje aanhaken bij het nieuwe avontuur.

 

Dat betekende dat de Belgische trainer niet degradeerde met de ploeg die hij een jaar eerder naar een recordtitel stuwde. Dus oordeelt de T1 dat de club en fans een gepast afscheid verdienen.

 

"Het begint uiteraard met een dankjewel", opent Kompany de videoboodschap op Instagram.

 

"Ik had het geluk dat ik met geweldige, hardwerkende mensen mocht samenwerken. Ik voelde me vereerd om deel uit te maken van de unieke omgeving. Daarom wilde ik ook alles geven voor de club."

Ik ben echt trots op wat we samen hebben bereikt, in goede en slechte dagen.

Vincent Kompany

Zijn favoriete moment was logischerwijs de titelviering vorig seizoen. 

 

"Ik ben gevuld met dankbaarheid dat ik 2 seizoenen deel uitmaakte van de Burnley-familie. Ik ben echt trots op wat we samen hebben bereikt, in goede en slechte dagen", neemt hij er ook het Premier League-parcours bij.

 

"Aan iedereen binnen de club, van eigenaren tot spelers en staf: jullie zijn geweldig. En vooral aan alle fans en de hele Burnley-gemeenschap: ik kan jullie niet genoeg bedanken dat jullie er altijd zijn, door dik en dun."


"Jullie zijn het fundament waar de club op gebouwd is. Burnley zal altijd een groot deel van mijn leven zijn. Voor altijd in mijn hart, Vincent."

Gerelateerd: