Vertonghen, Theate, Tielemans en De Ketelaere ontbreken op eerste training van Rode Duivels

 za 1 juni 2024 10:50
Er stonden zaterdag 23 Rode Duivels op het trainingsveld.

Twintig veldspelers en drie doelmannen hebben zaterdagvoormiddag present getekend in het nationaal oefencentrum in Tubeke voor de eerste training van de Rode Duivels in de voorbereiding op het EK voetbal in Duitsland, dat over iets minder dan 2 weken van start gaat.

Bondscoach Domenico Tedesco selecteerde eerder deze week 25 Rode Duivels en twee reservespelers. Zo waren er zaterdag dus 4 afwezigen in een druilerig Tubeke.

 

Recordinternational Jan Vertonghen, Arthur Theate en Youri Tielemans revalideren van blessures en werkten binnen een apart programma af.

 

Charles De Ketelaere speelt zondagavond met Atalanta in de Serie A nog een inhaalwedstrijd tegen Fiorentina en zal pas begin volgende week aansluiten bij de Duivels.

 

Achter de naam van Aster Vranckx stonden ook vraagtekens, maar de middenvelder van Wolfsburg sloot aan op training en lijkt dus hersteld van zijn spierscheuring.

FOTO: de training in enkele beelden

Kevin De Bruyne
Kevin De Bruyne
Axel Witsel
Axel Witsel
Jérémy Doku
Jérémy Doku
Thomas Meunier
Thomas Meunier
Maxim De Cuyper
Maxim De Cuyper
Wout Faes
Wout Faes
Domenico Tedesco in conclaaf met assistent Andreas Hinkel.
Domenico Tedesco in conclaaf met assistent Andreas Hinkel.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.