Ga naar de inhoud

ATP klassement

naampunten
1
Novak Djokovic
9990
2
Jannik Sinner
8660
3
Carlos Alcaraz
8145
4
Daniil Medvedev
7085
5
Alexander Zverev
5425
6
Casper Ruud
4480
7
Stefanos Tsitsipas
4030
8
Andrey Rublev
3830
9
Hubert Hurkacz
3675
10
Grigor Dimitrov
3640

Admiral Freebee verklaart zijn liefde voor David Goffin: "Een moordenaar uit een Tarantinofilm"

 di 5 maart 2024 13:43
Tom Vanhoudt en Tom Van Laere
Voormalig dubbelspecialist Tom Vanhoudt en muzikant Tom Van Laere (aka Admiral Freebee).

Belpopmuzikant Admiral Freebee (op zijn paspoort staat Tom Van Laere) is een zelfverklaard tennisjunkie. In de podcast Dubbelspel steekt hij de loftrompet over het spelletje én voor David Goffin.

Naast zijn job als muzikant is Tom Van Laere - of Admiral Freebee - een groot tennisliefhebber.

 

In zijn jeugd stond hij bekend als een tennistalent, sinds enkele jaren heeft hij de draad opgepikt. Uit liefde voor de sport en om in topvorm op het podium te staan.

 

Terwijl Van Laere de top bestormde in de pop- en rockwereld is hij het tennis altijd blijven volgen.

 

"Ik ben een grote fan van David Goffin", verrast den Admiraal in de podcast Dubbelspel. "Enerzijds vind ik hem dreigend, anderzijds charismatisch. Hij krijgt me helemaal mee."

 

(lees voort onder de foto)

David Goffin
"Enerzijds vind ik David Goffin dreigend, anderzijds charismatisch."

"De moeilijkste tegenstander op het circuit"

David Goffin is een tennisspeler die zelden emoties toont. Een sterk wapen vindt Van Laere.


"Mijn broer is bevriend met de Amerikaanse prof Reilly Opelka. Die noemt Goffin de moeilijkste tegenstander op het circuit."

 

"Zelfs tijdens een vijfsetter krijgt hij het gevoel dat hij hem niet kan breken. Omdat hij niks kan aflezen van Goffin. Dat is ook een kracht", stelt Van Laere. 

 

"Goffin is zo koel. Je kan hem vergelijken met een moordenaar in een Tarantino-film", besluit Admiral Freebee in Dubbelspel.

Admiral Freebee staat bekend voor meer dan aanstekelijke singles
Admiral Freebee is het pseudoniem van Tom Van Laere. Synoniem voor aanstekelijke singles, dito humor en een ijzersterke livereputatie. Sinds zijn debuut bij Humo's Rock Rally in 2000 is Freebee een vaste waarde in de alternatieve Belpop, waarbij hij moeiteloos schakelt tussen stomende rocksongs en doorvoelde ballads. Nummers als 'Rags 'n' Run' en 'Oh Darkness' horen in het rijtje van de Belpop classics. Met getuigenissen van Tom Van Laere, Tim Van Laere, Stijn Van Bouwel, Flip Kowlier, Tim Coenen, Jo Francken, Wilfried Brits, Roland Van Campenhout, John Hanlon, Jesse Tobias, Malcolm Burn, Raymond van het Groenewoud, Hanne Valckenaers, Senne Guns en Rinus Van de Velde.
woensdag 04/1053 min