Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
rit 18  /  18 - Luik-Bastenaken-Luik
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

IN BEELD: Verkenning Omloop: Alaphilippe brengt vrouw en kind mee, hartelijke ontvangst bij teambus

 do 22 februari 2024 11:33
" "
Ploegleider Wilfried Peeters verwelkomt Marion Rousse en zoontje met open armen.

De deelnemende ploegen aan het Belgische openingsweekend zakken af naar onze contreien om de boel te verkennen. Wij verzamelen hier enkele sfeerfoto's. Veel aandacht gaat natuurlijk uit naar Soudal-Quick Step, waar vanochtend Julian Alaphilippe met echtgenote Marion Rousse en zoontje bij de teambus arriveerde. Ondanks de heisa van gisteren was de sfeer goed.

Alaphilippe brengt vrouw en zoontje mee bij Soudal-Quick Step

Gisteren stond de wielerwereld op stelten na een interview van Patrick Lefevere in Humo en de reactie van Marion Rousse, de vrouw van Julian Alaphilippe, die van zich afbeet dat de teammanager van Soudal-Quick Step niet over hun privéleven moet praten. Lefevere nuanceerde daarop zijn uitspraken.

Lefevere had het er onder meer over dat de Fransman te veel feestte en alcohol dronk, maar na een deftig gesprek in het najaar van 2022 heeft die zich herpakt.

Het gezinnetje Alaphilippe verstopte zich niet: vanochtend arriveerden man- en vrouwlief mét hun zoontje bij de teambus. De ontvangst met ploegleider Wilfried Peeters was hartelijk. Nadien pakte Alaphilippe zich goed in om de natte, Vlaamse wegen te verkennen.

Gerelateerd:

Intermarché-Wanty met blikvanger Girmay

De broers Biniam en Meweal Girmay.
Jasper Philipsen bij Alpecin-Deceuninck.
Tim Wellens (UAE).
Rasmus Tiller (Uno-X).
Oliver Naesen (Decathlon-AG2R).
Jasper Stuyven (Lidl-Trek).
Tom Pidcock (INEOS-Grenadiers), 3e van links.