Ga naar de inhoud

Slaat de transferstress toe in Sporza Wielermanager? Bestel nu je tickets voor de live-opname van Kopman

 wo 6 maart 2024 11:03

Kopman gaat live. Op zaterdag 9 maart kun je in Lamot in Mechelen een aflevering van onze podcast over de Sporza Wielermanager bijwonen. Krijg eindelijk die ultieme tip voor jouw ploeg van ons panel van kenners.

Op het Live podcastevent van VRT MAX staat ook Kopman geprogrammeerd. Je kunt samen met het panel van onze podcast kijken naar de finale van de zevende rit in Parijs-Nice en aansluitend een live-opname bijwonen.

 

Heb jij een transferdilemma voor je wielermanagerploeg of wil je eindelijk weten of Thomas Huyghe echt wel de grootste fan is van Oliver Naesen? Bestel dan je ticket en kom zaterdag naar Lamot in Mechelen.

Wil je de live-opname van Kopman bijwonen? Bestel hier je ticket op VRT MAX.

Luister naar de vorige afleveringen van Kopman

Kopman
Omdat we weten dat jullie moeilijke keuzes zullen moeten maken is er Kopman, onze podcast over de Sporza Wielermanager in samenwerking met de wielerproffen van De Lead-out.
27 afleveringen