Ga naar de inhoud

Het verhaal achter de bril-viering van Leandro Trossard, alweer trefzeker tegen Porto

 di 12 maart 2024 21:48

Ronaldo heeft zijn "Siuuu", Lukaku viert met de vinger op de mond en Leandro Trossard... lijkt een grote bril te maken met zijn handen. Tegen Porto haalde de Rode Duivel het nog maar eens boven. Maar wat betekent het eigenlijk? 

26 december 2021.

Leandro Trossard - dan nog sterkhouder bij Brighton - scoort in de thuismatch tegen Brentford en viert dat door plots een denkbeeldige bril te maken. Toen was het beeld nog onvertrouwd, ondertussen is het zijn handelsmerk.

 

Zowel bij de Rode Duivels als bij Arsenal pakt hij ermee uit na een doelpunt. Amusante foto's verzekerd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wat is het verhaal eigenlijk achter de viering die ondertussen al bijna twee jaar de wereld rondgaat?

 

"Ik vroeg eens aan mijn zoontje Thiago: welk gebaar moet ik maken na een goal?", vertelde Trossard daar eerder over in interviews.

 

"Toen maakte hij de beweging van de bril. Volgens mij had hij het gezien in een video op YouTube met superhelden. Vanaf dan heb ik het altijd gedaan. En ik blijf het ook doen tot hij iets anders zegt. Wanneer ik thuiskom na een wedstrijd doet Thiago het gebaar trouwens meteen. Het is iets leuks tussen ons."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: