Ga naar de inhoud

Spanjaard Iribarne moet Maaseik nog eens aan de titel helpen

 di 23 mei 2023 14:54
Iribarne moet de opvolger worden van Protopsaltis bij Maaseik.

Maaseik heeft de komst van hoekaanvaller Francisco Iribarne aangekondigd. Iribarne moet de Limburgers komend seizoen helpen in de jacht op de titel. Hij komt over van de Grizzlies uit Giessen in Duitsland.

Het komende seizoen verdedigt Francisco Iribarne de kleuren van Maaseik in de Lotto Volley League. De 24-jarige Spanjaard kiest, na een jaartje in Duitsland, nu voor zijn tweede buitenlandse avontuur.

 

Iribarne brak op jonge leeftijd al door bij Palencia, een club uit de tweede Spaanse divisie. Op zijn 18e verkaste hij naar subtopper Melilla en daarna kwam hij bij Almeria terecht. Daar won hij twee keer de Spaanse beker.

 

Vorig jaar was Iribarne actief bij de Grizzlies uit Giessen. De Spanjaard was er een vaste waarde. "Iribarne kent het klappen van de zweep dus, ook al moet hij nog 25 worden", klinkt het bij Maaseik.

 

De Limburgers verloren afgelopen seizoen de finale van de play-offs in de Belgische competitie van eeuwige rivaal Roeselare. De club is nu dus al bezig om de kern voor komend seizoen te versterken.

 

Ook Adam Bartos en Miquel Angel Fornés verlengden onlangs al hun contract bij Maaseik.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.