Ga naar de inhoud

Gehoord in de nieuwe '90 minutes': "Vincent Janssen nóg belangrijker dan Toby Alderweireld"

 di 2 mei 2023 18:17

Met de bekerfinale, de start van de play-offs en een pak cruciale matchen in het buitenland was er weer heel wat om over door te bomen door het vertrouwde panel van de podcast '90 minutes'. Luister vanaf nu naar de aflevering "Archimedes Allegri".

Komen aan bod in deze '90 minutes'

De Bekers der Lage Landen waren niet om van te smullen, maar Antwerp maakte van een grijze match toch een rood-witte triomf. Hopelijk voor the Great Old raken ze de beker deze keer niet kwijt…

 

Johnny Heitinga mag de T1 zo stilaan van zijn borst halen. Als hij niet weet hoe dat moet, kan hij het altijd aan Frank Lampard vragen.

 

Richarlison ontbloot zijn borst iets te graag en ook nog eens te vroeg - maar er zat eindelijk wel weer wat leven in de Spurs.

 

Genk-Club deed deugd aan het voetbalhart, en Cisse Sandra is geen bonenstaak meer.

 

En we deden ook even aan Play-off II: Cercle zal pas een penalty krijgen als er een dode valt en Tuur, toch een beetje publieksspeler, babbelt in de Chesterfield voor meer volk dan er vrijdag in de Ghelamco kwam opdagen (en ja, van publieksspeler mag je ook publiekstrekker maken).

 

Tot slot is dit een podcast mét onmiddellijke rechtzetting: Juventus-coach Allegri is een rekenwonder, wij niet. Enfin, behalve…

Luister naar de nieuwe aflevering van '90 minutes' op VRT MAX