Ga naar de inhoud

Gezien in Extra Time: provinciaal voetbal, genade voor Paintsil en lachen met Arnar Vidarsson

 di 4 april 2023 09:43
Gert Verheyen en Wesley Sonck
Gert Verheyen en Wesley Sonck hebben een momentje in Extra Time.

Gert Verheyen is op dreef in de jongste aflevering van Extra Time. In onze voetbalshow neemt hij Oostende onder de loep, begrijpt hij Genk-speler Joseph Paintsil en lacht hij met zijn collega Arnar Vidarsson. Kijk hier naar de fragmenten.

KV Oostende heeft het moeilijk, dat ziet ook ex-trainer Gert Verheyen. "Flaters, domme overtredingen en dwaze tackles illustreren het degradatievoetbal", stelt hij in Extra Time. "Zo geef je matchen weg."

 

Ook de Kroatische verdediger Mateo Barac deelt in de malaise. "Niet normaal hoe hij de ballen naar voren knalt", vindt Verheyen. "Hij denkt geen 2 seconden na. Provinciaal voetbal is het."

 

KV Oostende verloor zaterdag met 1-3 van Standard. 

Genade voor Joseph Paintsil

Joseph Paintsil vindt wel genade bij Gert Verheyen. De speler van KRC Genk voorkwam tegen OHL (2-1) een doelpunt van zijn ploegmaat Bryan Heynen. 

 

Verheyen: "Als jij als spits die bal van Heynen voelt komen... dan zet je er toch ook je voetje tegen?" Wesley Sonck beaamt.

Grappen met Arnar Vidarsson

Arnar Vidarsson is zijn job als bondscoach van IJsland kwijt. Voor Gert Verheyen betekent dat een extra concurrent als voltijds analist.

 

"Dju, er komt er weer ene bij", grapt hij. De IJslander kan er smakelijk om lachen.

Gerelateerd: