Ga naar de inhoud

BEKIJK: Gerwyn Price moet alles uit de kast halen om nieuwe stunt van Mike De Decker te voorkomen

 zo 2 april 2023 21:44

Het scheelde niet veel, of Mike De Decker zou de bijnaam "giant killer" meekrijgen op de European Tour in Riesa. Nadat de Belg gisteren Michael Smith klopte, dreef hij vandaag Gerwyn Price tot het uiterste. De Welshman trok nipt aan het langste eind na een ware thriller: 6-5.

Na de nummer 1 van de wereld stond met Gerwyn Price de nummer 4 vandaag tegenover Mike De Decker. 

 

En net als gisteren, toonde die van bij de start een flinke portie lef. Meteen pakte hij de leg af van de bonkige Welshman. De Belg verzilverde die break met een dubbele voorsprong na zijn eigen leg. 

 

Maar dat was slechts een voorproefje op een razend spannende wedstrijd. Price knokte zich terug in de partij door een hoog gemiddelde van 106 te smijten.

 

Niet dat De Decker de rol moest lossen, beide heren gooiden samen maar liefst 13 180-worpen. 8 daarvan stonden op naam van Price, die bij 3-3 op en over onze landgenoot ging.

 

Bij 5-5 volgde een nagelbijtend deciding leg. Daarin trok Prices ervaring hem over de streep. Na een check-out van 94 volgde de gebruikelijke ontlading. De Decker? Die verlaat het toernooi in Duitsland met opgeheven hoofd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: