Premier League Darts: Van den Bergh strandt in halve finales, Van Gerwen krijgt 6-0 om zijn oren

  Dimitri Van den Bergh.

  Dimitri Van den Bergh heeft het op de 7e avond van de Premier League Darts in Nottingham tot de halve finale geschopt, maar moest daarin zijn meerdere erkennen in Gerwyn Price. De Welshman won uiteindelijk ook de finale.

  Dimitri Van den Bergh blijft kans maken op de top 4 in de Premier League, die zullen strijden om de eindzege. Met een zege tegen Nathan Aspinall begon "The Dreammaker" alweer uitstekend. Met een bull-finish haalde hij het met 6-4.

   

  Ook tegen Gerwyn Price speelde onze landgenoot sterk. Hij hield gelijke tred tot 4-4, maar kon geen ticket voor de finale in de wacht slepen. Price maakte het met een finish op 156 af.

   

  De Welshman haalde het in de finale met 6-4 tegen Chris Dobey, de verrassing van de avond. Dobey had eerst wereldkampioen Michael Smith gewipt en gaf daarna Michael van Gerwen een 6-0-bolwassing. In de finale was zijn geluk evenwel op.