Club Brugge gaat tot einde seizoen verder met Rik De Mil: "Hij zorgt voor een frisse wind"

  Club Brugge kiest voor stabiliteit. De landskampioen heeft beslist om tot het einde van het seizoen door te gaan met Rik De Mil als hoofdcoach. De Mil nam het roer over van Scott Parker en maakte dit weekend meteen indruk naast de lijn tijdens de overwinning tegen Standard. Genoeg om het clubbestuur te overtuigen. Club NXT-hoofdcoach Nicky Hayen wordt zijn assistent.

  Club Brugge gaat tot het einde van het seizoen verder met Rik De Mil als hoofdcoach. De Mil (41) is al acht jaar actief bij Blauw-Zwart, was twee seizoenen lang coach van de belofteploeg en maakt sinds 2022 deel uit van de staff van de A-kern. 

   

  Na de overwinning tegen Standard als interim-coach, neemt De Mil nu het roer definitief over tot het einde van het seizoen.Ook Nicky Hayen (hoofdcoach NXT), Steve Colpaert (assistentcoach NXT) en Wouter Biebauw (keeperstrainer NXT) versterken de staff van het eerste elftal.

  Rik kent de club en het team door en door

  CEO Vincent Mannaert

  CEO Vincent Mannaert: "Rik kent de club en het team door en door. Zijn passie en ambitie zorgen voor een frisse wind waarmee we samen met de spelers en iedereen van de sportieve werking het maximale uit het seizoen willen halen."

   

  "Door het doorstromen van Nicky, Steve en Wouter van Club NXT kunnen we beroep doen op een evenwichtige staff waarbij ook jonge talenten de kans krijgen zich verder te ontwikkelen."