Ga naar de inhoud

Weer felle discussie rond VAR in bekerduel: was rood voor Ciranni wel terecht?

 di 28 februari 2023 22:41

Ook in de beker beroert de VAR de gemoederen. Kort voor rust kreeg Alessandro Ciranni rood voor een (eerder ongelukkige) tackle op Rob Schoofs, nadat scheidsrechter Bram Van Driessche eerst geel had getrokken. Na minutenlang overleg volgde de ref toch het oordeel van videoref Nicolas Laforge. Terecht? Bekijk hieronder vooral zelf de beelden.

Bij Zulte Waregem waren ze niet te spreken over de uitsluiting. In het tumult achteraf kreeg trainer Mbaye Leye nog geel voor protest. Ongetwijfeld herinnerde de coach van Essevee scheidsrechter Bram Van Driessche nog eens aan een fase van een kwartiertje eerder.

 

Toen kreeg Rob Schoofs geen kaart voor een gevaarlijke tackle op Timothy Derijck - hieronder de beelden. 

Gerelateerd: