Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

E3 geeft zijn laatste geheim prijs: Ine Beyen siert de banner 2023

 di 28 februari 2023 11:27

"Laat ons spreken over de koers." Dat is de slogan waar de E3 vorige week tijdens de voorstelling van editie 2023 mee uitpakte. Op de bijhorende foto was een vrouw te zien, met een vinger op haar mond en een grote zwarte hoed op haar hoofd.

"Laat ons spreken over de koers en zwijgen over de rest. Dat wil ik hiermee zeggen", zei bedenker Jacques Coussens over de affiche die elk jaar de nodige weerklank krijgt. 

 

"Wie de vrouw is op de foto? Een geheim dat we nog wat binnenskamers willen houden. Wij laten iedereen wat gissen en zullen in aanloop naar de koers haar identiteit wel vrijgeven."

 

Vandaag heeft Coussens de daad bij het woord gevoegd en bekendgemaakt wie de geheimzinnige, in het zwart geklede vrouw is: Ine Beyen.

 

"Ine Beyen is dé topvrouw die dit jaar onze banner kleurt. En dat doet ze niet toevallig", klinkt het. 

 

"Want spreken over de koers, dat kan deze Belgische ex-profrenster als geen ander... Serieus trots dat ze dit jaar haar schouders onder onze campagne zet!"

Ine Beyen maakt zichzelf bekend:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: