Elleboogbreuk schakelt Ben Turner al uit, ook Jasper De Buyst likt zijn wonden

  Slecht nieuws voor Ineos Grenadiers (en de vele deelnemers aan de Sporza Wielermanager): Ben Turner ligt na de eerste klassieke afspraak van het voorjaar in de lappenmand. De Brit heeft zijn elleboog gebroken in de Omloop Het Nieuwsblad. Ook Jasper De Buyst (Lotto-Dstny) heeft averij. 

  Ben Turner was vorig jaar een ware ontdekking in het voorjaar en de 23-jarige Brit had zijn hoogvorm in de Spaanse eendagskoersen al gedemonstreerd.

   

  In de Omloop Het Nieuwsblad kreeg hij her en der een ster achter zijn naam, maar het werd een sisser. 

   

  Turner kwam nog voor halfweg ten val en heeft zijn elleboog gebroken. Over de duur van zijn onbeschikbaarheid is nog niets bekend. 

  Ook Jasper De Buyst zal de Omloop snel willen doorspoelen. De loods belandde in de graskant en heeft een klein breukje in zijn neus en een hersenschudding opgelopen. Hij past uiteraard voor Kuurne-Brussel-Kuurne morgen.