Ga naar de inhoud

Genkse beloften treffen Atlético Madrid in achtste finales Youth League

 ma 13 februari 2023 15:10
De Genkse U19 klopte vorige week Juventus.

De beloften van KRC Genk kennen hun volgende opdracht voor de achtste finales van de Youth League. Ze moeten over twee weken naar Madrid voor een duel tegen Atlético.

De Genkse beloften gingen in het kampioenenspoor van de Youth League al voorbij het Tsjechische Slavia Praag en het Noord-Ierse Coleraine. In de barrages klopten ze vorige week Juventus na strafschoppen.

 

In de achtste finales wacht nu Atlético Madrid, dat als groepswinnaar in het Champions League-spoor rechtstreeks verzekerd was van een plaats bij de laatste zestien.   

 

Het duel tussen Atlético en Genk vindt plaats op 28 februari of 1 maart. Vervolgens wacht voor de winnaar in de kwartfinales een duel met de winnaar van AC Milan versus het Oekraïense Ruh Lviv, op 14 of 15 maart. 

 

De Final Four van de Youth League vindt van 21 tot 24 april plaats in het Zwitserse Nyon.   

 

De youngsters van Club Brugge werden in hun groep in het Champions League Path uitgeschakeld na een derde plaats, na Atlético en Porto.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: