Potjes koken over: Onyedika werpt Antwerp-fans middelvinger toe, Noa Lang haalt verbaal uit

  Pas in de slotseconden ontplofte Antwerp - Club Brugge. Alleen was de manier waarop niet fraai: na het laatste fluitsignaal gingen de poppen aan het dansen. Raphael Onyedika toonde zijn middelvinger aan de thuisfans, Noa Lang toonde zich dan weer scherp met zijn tong: "Als ze zulke dingen zingen over de scheidsrechter, legt hij de wedstrijd stil."

  Waarom was Raphael Onyedika zo aangeslagen na Antwerp - Club Brugge?

   

  De Nigeriaan stopte de laatste aanval van de Great Old, precies op het laatste fluitsignaal, af met de hand en ging dan openlijk in de clinch met de thuisfans.

   

  Onyedika stak meermaals zijn middelvinger op en legde een andere vinger vervolgens op zijn mond. Het zorgde ervoor dat de Antwerp-spelers hem opzochten en er een pittig opstootje tussen beide ploegen ontstond.

   

  “De beelden tonen duidelijk wat hij gedaan heeft”, aldus Toby Alderweireld bij Eleven Sports. “Meer hoef ik daar niet over te zeggen.”

  Onyedika was duidelijk niet de enige die zich aangevallen voelde door de Antwerp-fans. Ook Noa Lang haalde achteraf nog eens uit naar de achterban van het stamnummer 1.

   

  "Ik zei nog in de rust: als ze dit de hele tijd zingen over de scheidsrechter stopt hij volgens mij de wedstrijd", aldus de Nederlander, die niet verduidelijkte wat de Antwerp-fans hem precies toezongen.

  Helaas heb ik de Antwerp-fans niet stil kunnen maken met een doelpunt.

  Noa Lang

  Lang lachte vervolgens: "Ik ben altijd geliefd hier. Het zint ze denk ik niet dat we hier vorig seizoen kampioen geworden zijn. Ach, ik zie dat als een compliment. Als ze niet over je zingen ben je niet interessant genoeg. Misschien maken ze zich zo druk omdat ze me goed vinden." 

   

  Lang ging nog even door op het onderwerp: "Ik heb het gevoel dat ze hier niet supporteren voor hun team. Helaas heb ik ze niet stil kunnen maken met een doelpunt."

  Gerelateerd: