Eden Hazard hervat groepstrainingen, maar zal niet spelen in derby tegen Atletico

  Eden Hazard staat opnieuw op het trainingsveld bij Real Madrid, maar sowieso komt hij niet in actie in de derby tegen Atletico Madrid. Hazard miste vorige week al het competitieduel in Bilbao door een enkelblessure. Ook Aurelien Tchouameni is opnieuw klaar om mee te trainen.

  Eden Hazard zag afgelopen zondag zijn ploeggenoten met 0-2 winnen in het Baskenland, maar was niet meegereisd door een blessure. 

   

  Hij werd sowieso niet aan de aftrap verwacht. Zijn laatste speelminuten in La Liga dateren van 11 september, toen hij mocht starten tegen Mallorca.

   

  Woensdag verscheen hij opnieuw op training, maar de derby van donderdag (om 21 uur) in de Copa del Rey tegen Atlético Madrid komt nog te vroeg. Hij werd niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Dat bevestigde coach Carlo Ancelotti op zijn persbabbel.

   

  Sinds zijn terugkeer van het WK in Qatar, waar hij afscheid nam van de Rode Duivels, kreeg hij enkel nog maar in de derde ronde van de Copa del Rey speelminuten, tegen de bescheiden vierdeklasser Cacereno. 

   

  Na een bleke prestatie werd hij toen na 67 minuten naar de kant gehaald. Zelfs nu hij opnieuw kan trainen wordt in Spanje niet verwacht dat Hazard snel opnieuw een kans zal krijgen van trainer Carlo Ancelotti. Tegelijk lijkt ook een transfer (huur of definitief) niet aan de orde.

   

  Ook Aurelien Tchouameni trainde woensdag opnieuw mee bij de Koninklijke na een kuitblessure. Dani Carvajal (spierblessure) en Lucas Vazquez (enkelblessure) werkten nog indoor.