Ga naar de inhoud

Ronaldo debuteert donderdag in Saudi-Arabië met droomduel tegen Messi

Cristiano Ronaldo mag zich opmaken voor zijn debuut.

Zelfs nu Cristiano Ronaldo in het Midden-Oosten zijn geluk gaat beproeven, is er geen ontsnappen aan zijn eeuwige vete met Lionel Messi. Zijn debuut in Saudi-Arabië wordt donderdag een oefenduel tegen... het PSG van Messi.

De 37-jarige Portugees is donderdag de aanvoerder van Riyadh ST XI, een team met de beste spelers van de Saudische topclubs Al Hilal en Al Nassr. 

 

Ze nemen het in een oefenpartij op tegen de sterren van PSG, onder wie Lionel Messi. Zo krijgt de rivaliteit tussen Ronaldo en Messi alsnog een (laatste?) hoofdstuk.

 

De confrontatie tussen de twee iconen doet de sjeiks alvast gretig in de geldbuidel tasten. Het hoogste bod voor een vip-ticket ging al boven de 10 miljoen riyals (2,46 miljoen euro). En online zijn er al 2 miljoen aanvragen voor een ticket voor de galamatch.

 

Ronaldo miste de eerste twee competitieduels met Al Nassr, door een schorsing van de Engelse voetbalbond. Maar zo zal zijn debuut in Saudi-Arabië nog meer in de schijnwerpers staan. Zondag zou hij dan zijn debuut maken in de Saudi Pro League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.