Ga naar de inhoud

Cristiano Ronaldo gespot bij Real Madrid: "Portugees onderhoudt er conditie op trainingscentrum"

Na de uitschakeling in de kwartfinales van het WK, is Cristiano Ronaldo naar de Spaanse hoofdstad Madrid gevlogen. In het vertrouwde nest probeert hij zijn conditie op peil te houden, zo melden Spaanse media woensdag.

Na de uitschakeling in de kwartfinales van het WK, is Cristiano Ronaldo naar de Spaanse hoofdstad Madrid gevlogen. Hij onderhoudt er zijn conditie op het trainingscentrum van Real in Valdebebas, zo melden Spaanse media.

 

CR7 traint er niet met de Madrileense selectie. De Portugees werkt individueel op een veld dat door Real niet gebruikt wordt. In afwachting van een nieuwe werkgever, werd met het Real-bestuur overeengekomen dat Cristiano Ronaldo de oefenvelden mag gebruiken. 

 

Zijn terugkeer naar Madrid is niet onlogisch. 

 

Cristiano Ronaldo moest manchester United door de achterpoort verlaten en verloor dit WK ook wat glans bij Portugal. Maar in Real Madrid lijkt zijn heldenstatus nog staande.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.