Ga naar de inhoud

Einde verhaal voor Radja Nainggolan bij Antwerp: "Club zal meewerken aan mogelijke transfer"

Nainggolan en Antwerp gaan uit elkaar.

De relatie tussen Radja Nainggolan en zijn club Antwerp ging de laatste weken helemaal op de schop. Vandaag zaten de twee partijen om de tafel. Uit de gesprekken blijkt dat Nainggolan geen toekomst meer heeft op de Bosuil. "De club zal meewerken aan een mogelijke transfer", meldde Antwerp in een statement.

Vorig seizoen werd Radja Nainggolan nog door de grote poort naar Antwerp gehaald. Voorzitter Paul Gheysens pronkte toen vol trots met de komst van de voormalige Rode Duivel.

 

Maar na anderhalf jaar is de relatie tussen de voorzitter en zijn stunttransfer helemaal vertroebeld. 

 

Nainggolan liet zich dit seizoen dan ook meer naast dan op het veld opmerken. In oktober werd hij door de politie betrapt op rijden zonder rijbewijs. Daarna bracht een e-sigaret op de bank hem in nauwe schoentjes.

 

"Er is zo veel onrust rond hem. Of ik de transfer opnieuw zou doen? Natuurlijk niet", zuchtte Gheysens vorige week al.

 

Dat Antwerp vandaag definitief afscheid neemt van Nainggolan komt dan ook niet als een verrassing. Het statement op de website van de club is duidelijk: "Er is na een gesprek beslist om Radja niet opnieuw in de A-kern op te nemen. De club zal meewerken aan een mogelijke transfer."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.