Ga naar de inhoud

Corné van Kessel rijdt vanaf januari voor Deschacht-Hens-Maes

 wo 9 november 2022 14:03
Corné van Kessel
Corné van Kessel

Corné van Kessel maakt op 1 januari de overstap van Tormans CX naar Deschacht-Hens-Maes. Zijn nieuwe team maakte de komst van de 31-jarige Nederlander woensdag bekend. Van Kessel ondertekende een contract voor 2 jaar. Hij zal zijn debuut maken tijdens de X2O Trofee in Baal, op Nieuwjaarsdag.

Corné van Kessel stond de voorbije maand aan de kant met een gebroken sleutelbeen, na een val begin oktober op training. Hij reed nog maar 2 crossen dit seizoen. Eind september werd hij 14e in Beringen, begin oktober 5e in Meulebeke. Vrijdag viert hij in de Superprestige-manche in Niel zijn comeback.  

 

Van Kessel ziet zijn overstap van het Tormans CX-team naar Deschacht-Hens-Maes als een stap vooruit. "Ik ben blij dat ik tot dit jonge, ambitieuze team kan toetreden", vertelt de Nederlander.

 

"De kansen die ik er krijg wil ik met beide handen grijpen om mij effectief in de top 5 te manifesteren. Het valt me ook op hoeveel aandacht er wordt besteed aan de samenwerking en communicatie tussen staf en renners."