Ga naar de inhoud

Fury vindt al vervanger voor Joshua: "Een man die vuur en verlangen heeft"

 di 27 september 2022 12:58
Tyson Fury maakt zich klaar voor een bokskamp in december.

Na het afblazen van het duel tussen de beste Britse zwaargewichten - Tyson Fury en Anthony Joshua - wil de 'Gypsy King' het nu opnemen tegen de Duitse bokser Mahmoud Charr. 

WBC-kampioen Fury heeft de kamp tegen Joshua gisteren zelf afgeblazen, omdat zijn landgenoot een deadline niet had gehaald.

 

Met Mahmoud Charr werd al een vervanger gevonden. De kamp zou op 3 december gepland staan. "Ik kijk ernaar uit om te vechten tegen een man die wil vechten, en vuur en verlangen heeft", schreef Fury (34) in zijn Instagram-verhaal.

 

Fury nam eerder dit jaar afscheid als regerend WBC-wereldkampioen, maar had aangekondigd dat hij zou terugkeren in de boksring voor een gevecht tegen Oleksandr Usyk, de houder van de overige vier wereldtitelgordels. De Oekraïner onttroonde een jaar geleden Joshua als wereldkampioen en won onlangs ook de revanche.

Gerelateerd: