Ga naar de inhoud

LAATSTE KANS: Steun De Warmste Week en win de rode leiderstrui van Remco Evenepoel uit de Vuelta

 vr 7 oktober 2022 09:22
De Warmste Week loopt van 19 tot en met 24 december in Hasselt.
Hangt de rode trui van Remco Evenepoel binnenkort in uw woonkamer?

Vlam net zoals Remco Evenepoel mee tegen kansarmoede en maak kans op zijn rode leiderstrui uit de Ronde van Spanje. Sms Remco naar 4342 en steun zo de projecten van De Warmste Week. 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vorig jaar bood Remco Evenepoel al een paar koersschoenen aan voor De Warmste Week, maar na zijn droomseizoen kan hij nu nog iets waardevollers uit zijn kleerkast halen: een rode trui. Hij won vorige maand als eerste Belg in 44 jaar een grote ronde.

 

Wil je kans maken op zijn leiderstrui van de Ronde van Spanje? Een sms van 1 euro (naar 4342 met de tekst REMCO) volstaat om kans te maken het kleinood te winnen. Het geld gaat integraal naar de projecten van De Warmste Week. Het thema van de jaarlijkse solidariteitsactie van de VRT, in de week voor kerst, is dit jaar kansarmoede.

Meer weten?

Wil je meer weten over de initiatieven en projecten van De Warmste Week, neem dan een kijkje op de website dewarmsteweek.be.

Vanaf vandaag kan iedereen acties registreren om geld in te zamelen voor De Warmste Week. Het ingezamelde bedrag gaat via het DWW Fonds naar 270 geselecteerde projecten rond kansarmoede.

Dat maakte Siska Schoeters vanochtend bekend tijdens een speciale radio- en televisieuitzending vanuit het stadspark in Hasselt. Daar zal eind december tijdens De Warmste Week radio gemaakt worden. Met deze actie bijt Remco Evenepoel de spits af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: