Ga naar de inhoud

Romelu Lukaku mist CL-terugwedstrijd bij Real Madrid met blessure

 ma 11 april 2022 11:27
Romelu Lukaku sukkelt met een blessure aan zijn achillespees.

Romelu Lukaku is niet meegereisd naar Madrid voor de terugwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. De aanvaller van Chelsea mist morgen de confrontatie met Real door een blessure aan zijn achillespees.

Romelu Lukaku miste afgelopen weekend al de overtuigende 0-6-overwinning tegen Southampton en moet nu ook passen voor de CL-confrontatie met Real in Madrid.

 

"Romelu zal niet meereizen", stelde Chelsea-coach Thomas Tuchel op de persconferentie. Vorige week maakte de Duitser al duidelijk dat hij zich niet al te veel zorgen maakt. "Romelu heeft pijn, maar het is niets ernstigs."

 

De Rode Duivel zal Chelsea dus niet kunnen helpen om de 1-3-nederlaag uit de heenwedstrijd nog uit te wissen. Op Stamford Bridge viel Lukaku nog in tegen Real Madrid, maar miste hij verschillende kansen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: