Ga naar de inhoud

Ontslagen Ondoa reageert: "Ik heb geen lockdownparty georganiseerd"

 wo 16 december 2020 09:24
KVO ontsloeg Ondoa voor het organiseren van een lockdownparty.

Fabrice Ondoa, de doelman die dinsdag ontslagen werd door KV Oostende voor het organiseren van een lockdownparty, heeft op sociale media gereageerd op zijn ontslag. "Ze hebben me niet eens gehoord, het is schandalig", vertelt hij misnoegd.

"Het bestuur heeft niet eens de moeite genomen me uit te nodigen voor een gesprek, om de feiten die ze me ten laste leggen uit te leggen", trekt de Kameroener van leer. "Ik heb het nieuws van mijn ontslag quasi tegelijkertijd met de media vernomen"

 

"Ik geef toe dat ik geschokt ben, omdat ze me niet eens uitnodigden om mijn versie van de feiten uit te leggen. Ze nemen een zware beslissing zonder mij te horen. Ik heb enkel een brief van hun advocaat ontvangen."

 

"Het is schandalig. Als KVO me had uitgenodigd, hadden ze begrepen dat mij niets te verwijten viel. Ik heb geen feest georganiseerd", besluit Ondoa.

KVO kondigde dinsdag aan het contract met Ondoa onmiddellijk te verbreken. De Oostendse politie werd in de nacht van zaterdag op zondag opgeroepen voor een interventie op het appartement van Ondoa waar een tiental feestvierders aanwezig waren. De politie werd er verbaal belaagd en stelde uiteindelijk elf PV's op. 

Bekijk de Instagrampost van Ondoa:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.