Ga naar de inhoud

De Vreese wordt komend seizoen meesterknecht voor Van der Poel

 wo 16 december 2020 17:01

Laurens De Vreese heeft dan toch nog een nieuwe ploeg gevonden voor komend wielerjaar. Hij trekt volgens onze bronnen naar Alpecin-Fenix. Daar moet hij vooral in het voorjaar de ervaren helper worden van kopman Mathieu van der Poel.

De zoektocht van de inwoners van Melle naar een nieuwe ploeg voor lokale held De Vreese kan stopgezet worden. De renner vindt onderdak bij de ploeg van Mathieu van der Poel. Daar zou hij een contract tekenen voor een seizoen.

 

Vooral met het oog op het voorjaar kan de 32-jarige De Vreese de ploeg van Van der Poel toch heel wat ervaring bijbrengen.

 

De Vreese zat zonder ploeg sinds zijn contract bij Astana eerder deze maand beëindigd werd. Hij reed daar zes seizoenen.